Bejelentéswww.hlk.5mp.eu

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Esélyegyenlőségi plakátkampányt indít a szociális tárcaí
- A romákkal szembeni előítéletesség megváltoztatása és a médiabeli megjelenésük esélyegyenlőségének megteremtésére "Roma vágyak" címmel plakátkampányt indított a Szociális és Munkaügyi Minisztérium - jelentette be Szűcs Erika szakminiszter a csütörtöki a kormányszóvivői tájékoztatón. Részletek »
Az évenkénti nyugdíjemelésnél marad a svájci indexálás
Rákapcsolt a kormány májusban
Májusban felgyorsult a kormány munkája. A statisztikákból világosan kiderül, hogy az egypárti kormány több törvényjavaslatot fogadott el működése első hónapjában, mint előtte a koalíciós kabinet az első negyedévben összesen. A munka felgyorsításának köszönhetően a kormány a tervezett 37 helyett összesen 40 törvényjavaslatot fogadott el és nyújt be az Országgyűlésnek a tavaszi ülésszakhoz kapcsolódóan. Részletek »
A Kormányszóvivői Iroda közleménye Orbán Viktor nyilatkozatáról
Részletek »

Új agrártámogatási rendszer, pólusvárosi pályázatok
- Csak az általános vita kezdődik meg hétfőn az Országgyűlésben az összevont mezőgazdasági támogatási rendszer (SPS) 2009-es alkalmazásáról, a vitát viszont elnapolják őszre - közölte Gőgös Zoltán a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára kedden, a kormányszóvivői tájékoztatón. Részletek »
Új agrártámogatási rendszer, pólusvárosi pályázatok
Részletek »

A kormányfő közleménye Fejtő Ferenc emlékére
Részletek »

Vasi falvakat összekötő út Nádasdon
Részletek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!